Acasă World Poveste de groaza! O fetita de 11 ani, posedata de diavol! VIDEO

Poveste de groaza! O fetita de 11 ani, posedata de diavol! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Janet Hodgson, o fetita de 11 ani din Londra, a socat autoritatile atunci cand a inceput sa leviteze in pat si sa vorbeasca cu un glas infricosator de barbat. Desi exista peste 30 de personane care au asistat la acest fenomen, scepticii refuza inca sa creada ca este vorba despre un fenomen paranormal.

Cazul a inceput acum 30 de ani, cand o femeie s-a mutat impreuna cei patru copii ai sai intr-o casa inchiriata din Londra, scrie yupi.md.

La putin timp dupa aceea, femeia a observat ingrozita ca mobila din casa incepuse sa se mute singura, iar jucariile copiilor sai erau aruncate prin casa. Femeia a cerut atunci ajutorul unui vecin, pentru a vedea exact de unde vin zgomotele pe care le auzea toata ziua in pereti.

„Nu mi-am putut da seama de unde vin zgomotele. Cineva batea in pereti si in baie. Am inceput sa inghet de frica”, a declarat Vic, vecinul femeii.

Tot in acea perioada, Janet, fiica ei de 11 ani incepuse sa se ridice de la pamant si sa scoata sunete infricosatoare pe vocea unui barbat.

„Am murit intr-un scaun in coltul de sub scari”, marturisea barbatul prin intermediul lui Janet.

Vocea poate fi auzita astazi pe o caseta inregistrata in „casa groazei”.

Fenomenul a fost analizat de specialisti, care au descoperit ca fetita era posedata de spiritul proprietarului casei.

Cazul a primit numele Enfield Poltergeist, iar politistii au investigat fostii proprietari ai casei, pentru a vedea daca ceea ce spune fetita este adevarat. Ei au descoperit cu groaza ca intr-adevar proprietarul murise in conditiile descrise perfect de Janet.

Zeci de persoane au fost atunci martore la aceste evenimente inexplicabile, iar acum, la 30 de ani de la aceste intamplari, povestea fetitei chinuita de Diavol a fost transpusa intr-un film ce va fi lansat anul viitor de Halloween.

Janet a parasit casa la varsta de 16 ani, iar acolo s-a mutat o alta familie

Janet are acum 45 de ani si traieste impreuna cu sotul ei. Ea isi aminteste perfect starile prin care a trecut in urma cu 30 de ani.

„Este unul dintre cele mai recunoscute cazuri de activitate paranormala din lume. Pentru mine a fost descurajant pentru ca nu am avut o copilarie fericita.Cand vorbeam cu o alta voce, simteam mereu ca cineva este in spatele meu. Mi s-au facut tot felul de teste dar vocea revenea mereu. Bill, barbatul care vorbea prin mine, parea nervos ca stam in casa lui. Levitatia era cea cea inspaimantatoare, pentru ca nu stiam cand voi incepe sa ma ridic si unde voi cadea. Imi amintesc ca o data chiar mi s-a infasurat o perdea in jurul gatului. Am inceput sa tip, credeam ca voi muri”, a spus ea.

Cat despre acuzatiile conform carora ar fi vrut sa isi faca publicitate pentru bani, ea neaga orice speculatie de acest fel.

„Am trecut prin toate acele lucruri, totul este adevarat. Inca este ceva in acea casa. Simti ca si cum cineva cineva se uita mereu la tine”, a completat ea.

Casa este acum locuita de o familie care nu doreste sa comenteze cazul.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos