Cap Limpede

Stirile zilei

Postarea lui Marian Godina care face inconjurul internetului, dupa gafa comisa de ministrul de Interne Carmen Dan!

 

Politistul Marian Godina a taxat greseala de gramatica a ministrului de Interne Carmen Dan, intr-o postare publicata pe pagina sa de Facebook, povestind despre cum a reusit sa isi linisteasca un coleg, inainte de examenul de admitere la Politie.

„Am postat asta pe 12 aprilie, fara sa stiu atunci ca acel candidat la examen are mari sanse sa ajunga ministru de interne.

Ca tot se apropie examenele…
Niciodata nu m-am temut de concurenta, atunci cand a trebuit sa particip la vreun examen de tip concurs. Consider ca acele calcule matematice, din care rezulta ca pentru un loc concureaza 20 de persoane, nu sunt deloc concludente.
Mi-amintesc ca, atunci cand am dat examen la scoala de Politie din Campina, conform matematicii, eram vreo 7 candidati pe un loc. Prietenul meu, care dadea si el examen, se temea de asta iar eu incercam sa-i explic ca nu e chiar asa:
– Gandeste-te ca din aia 7, unul e ghem, altul e nuca, altul vine la examen cu gandul ca va putea copia, altul vine fara ca macar sa stie din ce se da examenul. Calculele matematice nu reflecta deloc realitatea.
La inscriere, stand la coada, unul dintre concurenti a intrat in vorba cu noi si ne-a intrebat daca ne-am pregatit, incercand sa verifice de fapt cu cine concureaza. Desi as fi putut sa-l mint si sa-i spun ca sunt doxa de carte sau sa fiu si mai ipocrit si sa-i spun ca sunt bata si nu am invatat nimic, (asa cum fac multi dintre tocilari)am fost sincer cu el si i-am zis ca la gramatica mai am ceva lacune.

-Pronumele ala ma enerveaza si nici nu am apucat sa-l invat bine.
-Pronumele??? Pai ala e cel mai simplu. Ce e asa greu? Te invat eu pe loc. Uite, pe tine cum te cheama?
-Marian.
-si mai cum?
-Godina.
-Pai uite cat e de usor. Numele tau e Godina iar Marian e pronumele.
-Aaa…am inteles acum. Multumesc!
M-am uitat zambind spre prietenul meu si i-am zis ca acum suntem 6 pe loc. inaintand in coada infernala, un alt candidat a trecut pe langa noi vorbind la telefon:
-Alo, stai ma, asteapta-ma ca mai dureaza, e cateva mii de oameni aici. Ai rabdare ca vin.
M-am uitat iar spre prietenul meu…eram acum 5 pe loc.”

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-100854").on("click", function(){ $(".com-click-id-100854").show(); $(".disqus-thread-100854").show(); $(".com-but-100854").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});