Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, vineri, propunerea privind depunerea moţiunii de cenzură pe 17 aprilie, a declarat, vineri, preşedintele PSD, Victor Ponta, care a precizat, răspunzând unei întrebări, că sunt şi parlamentari PDL care au semnat documentul opoziţiei.

Întrebat dacă sunt parlamentari PDL care au semnat moţiunea de cenzură, Ponta a răspuns: „Da, sunt, au semnat pe lista deschisă la PNL. Moţiunea va fi comună”.

El nu a făcut nominalizări.

Ponta a prezentat şi „principalele reproşuri” pe care opoziţia le adresează premierului Ungureanu prin moţiunea de cenzură.

Un capitol din moţiune va fi legat de privatizările făcute, potrivit liderului PSD, cu intenţia de a transfera patrimoniul naţional către firme din străinătate.

Moţiunea se va referi şi la gestionarea banilor publici, dar şi la „ilegalitatea” comisă prin înfiinţarea unei facultăţi pe criterii etnice, încălcându-se principiul autonomiei universitare la UMF Târgu Mureş.

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, că fiecare parlamentar care semnează o moţiune de cenzură în mod normal nu are ce să caute în PDL, răspunzând astfel unei întrebări privind modul în care vor fi sancţionaţi parlamentarii PDL care ar semna moţiunea de cenzură a opoziţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.