Acasă Politic Ponta isi incheie cariera politica!

Ponta isi incheie cariera politica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, la Adevarul Live, ca va candida la alegerile prezidentiale. Ponta a mai spus ca cel mai greu adversar ar fi fost Crin Antonescu. In oricare varianta Victor Ponta isi va incheia cariera politica. Daca iese presedinte al Romaniei si reuseste doua mandate nu va mai putea sa revina in executivul PSD peste zece ani, vezi cazul Basescu. Daca nu va castiga alegerile cu siguranta va fi linsat de greii partidului si sponsorii PSD care l-au girat catre aceasta infundatura politica!

“VOI CANDIDA LA PRESEDINTIE, insa mai sunt cativa pasi care trebuie parcursi pana acolo. Pe 29 iulie, marti, in cadrul structurii PSD voi cere sprijinul pentru candidatura. In septembrie avem nevoie de un congres, dar marti cu siguranta voi cere sprijinul partidului pentru a candida. Daca voi castiga sau nu, asta e un lucru pe care nu cred ca il stie cineva, eu intru in batalie ca sa castig”, a declarat Ponta, potrivit realitatea.net.

Victor Ponta a mai spus ca cel mai greu candidat pe care l-ar fi putut acea era Crin Antonescu.

„Probabil cel mai greu adversar pe care l-as fi putut sa-l am era CRIN ANTONESCU pentru ca mi-ar fi fost greu sa candidez impotriva unui prieten, ma rog unui fost prieten, asa ca decizia luata de PNL mi-a luat o piatra de pe inima. Nu am nicio problema cu faptul ca domnul KLAUS IOHANNIS este german, asa cum sper ca nimeni sa nu aiba o problema cu faptul ca eu sunt ROMAN”, a declarat VICTOR PONTA.

ponta

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos