Brigada Poliţiei Rutiere a încheiat cercetarea tehnicianului formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, implicat într-un accident rutier, în urma căruia a suferit mai multe fracturi, poliţiştii propunând Parchetului neînceperea urmăririi penale.

Parchetul Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti urmează să analizeze propunerea făcută de Poliţie şi să dea o soluţie în acest dosar, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Întrucât nu există părţi vătămate, singura fiind chiar Mircea Lucescu, cel care ar fi provocat accidentul, soluţia ar putea rămâne cea propusă de Poliţie, potrivit practicii.

În 23 ianuarie, tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost externat, din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a stat internat din 6 ianuarie, în urma accidentului rutier, petrecut pe o linie de tramvai în zona Răzoare.

Mircea Lucescu, la volanul unui autoturism Kia Sorento a fost lovită de tramvai în timp ce vira la stânga, fiind aruncat pe contrasens, unde a fost acroşat de un autovehicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.