Acasă Stirile zilei Poliţia a propus neînceperea urmăririi penale în cazul lui Mircea Lucescu. Parchetul...

Poliţia a propus neînceperea urmăririi penale în cazul lui Mircea Lucescu. Parchetul va decide

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Brigada Poliţiei Rutiere a încheiat cercetarea tehnicianului formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, implicat într-un accident rutier, în urma căruia a suferit mai multe fracturi, poliţiştii propunând Parchetului neînceperea urmăririi penale.

Parchetul Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti urmează să analizeze propunerea făcută de Poliţie şi să dea o soluţie în acest dosar, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Întrucât nu există părţi vătămate, singura fiind chiar Mircea Lucescu, cel care ar fi provocat accidentul, soluţia ar putea rămâne cea propusă de Poliţie, potrivit practicii.

În 23 ianuarie, tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost externat, din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a stat internat din 6 ianuarie, în urma accidentului rutier, petrecut pe o linie de tramvai în zona Răzoare.

Mircea Lucescu, la volanul unui autoturism Kia Sorento a fost lovită de tramvai în timp ce vira la stânga, fiind aruncat pe contrasens, unde a fost acroşat de un autovehicul.