Acasă World Polita de asigurare a miliardarilor in caz de cataclism! Cum arata buncarele...

Polita de asigurare a miliardarilor in caz de cataclism! Cum arata buncarele pregatite pentru disparitia civilizatiei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oamenii super bogati si paranoici se pregatesc pentru disparitia civilizatiei prin achizitionarea unor buncare in valoare de milioane de lire sterline, scrie Independent.

Complexul construit pe 15 etaje, sub pamant, este laudat a supravietui chiar si dupa cele mai mari dezastre naturale, de la tornade, inundatii, incendii de amploare, si pana la atacuri nucleare, scrie Independent.

Situat in statul american Kansas, constructia complexului a avut drept baza un siloz de rachete, construit de Corpul Inginerilor din Armata SUA.

Dar, in 2008, Larry Hall a cumparat situl dezafectat si a cheltuit 20 de milioane de dolari (15,5 milioane de lire), transformandu-l intr-un complex de apartamente de lux. Compania sa, Survival Condo, vinde apartamentele la preturi cuprinse intre 1,5 milioane de dolari si 4 milioane de dolari, scrie Mediafax.

Spre deosebire de cele mai multe apartamente, buncarele vin cu ziduri de beton groase de aproape 3 metri. in plus, acoperisul este capabil sa reziste la vanturi mai mari de 500 de mile pe ora.

In plus, apartamentele sunt dotate cu internet cu fibra optica, prin care este capabila transmiterea de date pentru educatie, informatii, divertisment si comunicatii.

Mai mult, locuitorii acestor buncare de lux vor avea un cinematograf, o sala de clasa, o piscina interioara si spa, un centru medical de prim ajutor, un bar, un zid de alpinism, o sala de gimnastica si o biblioteca. in caz de atac al unor persoane care nu sunt membri ai buncarelor, va fi disponibila o camera cu arme si munitie si un poligon de tragere.

Buncarul isi poate sustine proprietarii timp de cinci ani, prin cresterea pestelui tilapia si a unor legume prin sere hidroponice.

Peretii apartamentului sunt dotati cu „ferestre” cu LED-uri, care prezinta videoclipuri la alegerea proprietarilor.

Survival Condo pretinde ca are clienti in intregul stat si, din acest motiv, fiecare familie are un plan de a ajunge in siguranta la buncar in caz de catastrofa majora.

De asemenea, in caz de necesitate, locuitorii pot fi preluati de la o distanta de pana la 400 de kilometri de camioane asemanatoare celor de tip swat si dusi in buncare unde vor fi blocate usile.

Primul set de apartamente a fost vandut inainte de terminarea constructiei complexului in 2012. Cel de-al doilea complex este rezervat in proportie de 50%, iar constructia se va termina in toamna anului viitor.

Mai multe poze aici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos