În pofida scenariilor vehiculate cu privire la viitorul premier, Partidul Liberal Democrat asigura ca singurul candidat la sefia Guvernului este Vlad Filat, anunta jurnal.md.

„În ultimele zile anumiti politicieni au devenit purtatori de cuvant ai PLDM, propunand diverse scenarii pentru pozitia de prim-ministru. PLDM are o pozitie clara si toate încercarile de a ne influenta nu vor da niciun rezultat. Candidatul este Vlad filat, care a stiut în aceasta perioada sa raspunda la multiple provocari interne si externe si a demonstrat ca este un foarte bun prim-ministru”, a declarat liberal-democratul Iurie Leanca, în cadrul unui briefing.

Iurie Leanca a reiterat, în context, ca votul de neîncredere acordat Guvernului a fost raspunsul la actiunile lui Vlad Filat din ultima perioada.

Guvernul Filat, cu toate rezervele, a reusit sa salveze RM de la colaps economic, a avansat considerabil în implementarea reformelor, a scos tara din izolare, aducand RM în pragul acordului de asociere. Votul de neîncredere, acordat Guvernului, a fost nimic altceva decat un raspuns la actiunile PLDM, în special Filat, de a readuce institutiile în campul legal de activitate. Vlad Filat a demonstrat ca este un prim-ministru foarte bun. Este foarte important ca oponentii politici sa înteleaga ca ei lovesc nu în Vlad Filat, …read more
Via: Moldoveanul  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here