Acasă Stirile zilei PLANUL RUSIEI a fost descoperit! Urmeaza ”PRIMAVARA RUSEASCA” in care VLADIMIR PUTIN...

PLANUL RUSIEI a fost descoperit! Urmeaza ”PRIMAVARA RUSEASCA” in care VLADIMIR PUTIN va ATACA ROMANIA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un site londonez sustine ideea ca Vladimir Putin doreste destabilizarea Uniunii Europene, incepand din Ungaria si continuand cu Moldova, inclusiv Romania.

Maghiarii ies in strada impotriva Guvernului condus de Viktor Orban. Ultima actiune de protest a avut loc marti, cand aproximativ 100.000 de unguri au iesit in strada pentru a scanda impotriva introducerii o taxa pe Internet.

Una dintre teoriile care incearca sa explice amploarea pe care a capatat-o intr-un timp atat de scurt protestul din Ungaria fata de taxa pe traficul de date apartine unui think-tank londonez, Center for Eurasian Strategic Intelligence (CESI).

Potrivit unei analize postata recent pe site-ul institutiei, RUSIA este in spatele acestor “jocuri”. Operatiunea din Ungaria se va intinde in 2015 in mai multe state din Europa Centrala. Scopul acestui plan rusesc: destabilizarea UE si, inclusiv, a NATO.

In aceasta cheie ar trebui citite declaratiile politicienilor maghiari despre o eventuala rupere a tarii lor de UE, un exemplu de astfel de declaratii este cea a presedintelui Parlamentului maghiar, Lazslo Kover, care a acuzat institutiile europene ca poarta un “razboi rece verbal” impotriva tarii lui, mai scrie sursa citata.

Planul Federatiei RUSE descris de CESI ar fi o “PRIMAVARA RUSEASCA” si vizeaza inclusiv destabilizarea Romaniei, sustin expertii citati:

“DESTABILIZAREA vestului Ucrainei si ROMANIEI corespunde intru totul intereselor RUSIEI in Ucraina si Moldova”.

Sursa: gandul.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos