Acasă Politic Planul ocult al masonilor candidati la Primaria Sectorului 6 a inceput!

Planul ocult al masonilor candidati la Primaria Sectorului 6 a inceput!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa ce au fost deconspirati de jurnalistul Oreste Teodorescu ca fiind frati in aceeasi loja masonica si colegi de alianta in USL, Gabriel Mutu PSD si Razvan Mironescu PNL l-au uns candidat independent in Sectorul 6 pe Sebastian Bodu. Astfel ca presa a fost invadata zilele acestea de informatii cu privire la candidatii la Primaria Generala si primariile de Sector. Toate bune si frumoase pana la Sectorul 6 unde cu complicitatea unei agentii de presa rasarite peste noapte masonii l-au scos din lista de candidati de la Sectorul 6 pe singurul candidat independent din Bucuresti care se afla pe primul loc in optiunile electoratului, Stefan Florescu.

Barometru Avangarde - SECTOR 6 - SEPTEMBRIE 2015-24

bodu SECTOR 5Dupa ce s-au chinuit in toate pozitiile sa-si sondeze candidatii atat PSD cat si PNL au incercat sa obtina promisiunea lui Stefan Florescu de a accepta sustinerea unui dintre partide, blatistii din masonerie si din USL au hotarat sa-l anihileze pe Stefan Florescu mediatic prin lansarea ca independent a lui Sebastian Bodu in toata media.

Dar cine este Sebastian Bodu cu adevarat ca sa intelegeti cat de independent este si de ce este rezultatul unui plan ocult nascut din disperarea Grupului de la Monaco de a nu pierde contractele de la Primaria Sectorului 6 prin castigarea primariei de catre Stefan Florescu.

In 2007  Sebastian Bodu devenea presedinte ANAF propus de PD! De remarcat ca a fost coleg de partid in acea perioada cu insusi Gabriel Mutu si el membru de frunte in PDL. Cand a plecat din functia de la ANAF Bodu l-a propus ca inlocuitor pe fostul sau coleg de facultate, sibianul Viorel Comanita.

 

In 2008 se batea de mama focului cu Vanghelie pentru a ajunge primar in Sectorul 5. Nu a fost sa fie desi imaginile din Sectorul 3 cu realizarile lui Liviu Negoita, alias Livache, erau un model pentru candidatul in criza de inspiratie Sebastian Bodu. In noul pliant a renuntat la portocaliu, Sectorul 5 e acum Sectorul 6 iar la moda sunt independentii.

 

gabriel-Mutu CALENDAR

 

Ce golaneli de doi bani!

Ca razboiul USL-PDL, iar acum PSD-PNL nu este chiar atat de razboi, o arata si faptul ca senatorul Ilie Sarbu, tatal Dacianei (sotia ex-premierului Victor Ponta), nu a ezitat in septembrie 2011 sa-i vanda europarlamentarului PDL Sebastian Bodu o casa din sectorul 2 al Capitalei pentru suma de 540.000 euro. Informatia apare in ultima declaratie de avere postata de Ilie Sarbu pe site-ul Senatului.

Si acum sa nu radeti dar cu banutii stransi la soseta in Parlamentul European, Sebastian Bodu, finul fiicei lui Mugur Isarescu, se joaca de-a adevaratelea de-a independentul. Ce-i leaga pe toti? Afaceri despre care candidatii nu ar fi dorit sa se afle niciodata, drepturi litigioase si… Grupul de la Monaco. Sebastian Bodu chiar a jingnit-o pe Andreea Cretulescu dupa ce aceasta a indraznit sa faca referire la anumite afaceri pe care aceste le-ar avea in domeniul imobiliar.

sebastian-bodu

 

Intr-o declaratie politica data, publicitatii, intitulata „Cercul relational si infractional din jurul presedintelui ANAF”, senatorul PSD de Satu Mare Valer Marian arata ca Nicolae Adrian Gavrila, consilierul superior din ANAF arestat pentru trafic de influenta, „face parte dintr-un cerc care facea treburile murdare la ANAF, constituit din consilieri, experti, asistenti, inspectori fiscali”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Interesant este ca ulterior toate aceste lucruri s-au adeverit cand aceasta declaratie politica a fost completata de nora fostului sef al SRI, Virgil Magureanu care i-a acuzat de uplanificarea mazilirii lui Codrut Marta pe Dragos Dobrescu si pe Elan Scwartzenberg. Iata relationalul complet si apoi va lamuriti singuri cat de independent este Sebastian Bodu si de ce Grupul de la Monaco nu accepta nici in ruptul capului scorul lui Stefan Florescu.

 

„Conform unor specialisti in anticoruptie si anticontrabanda, Nicolae Adrian Gavrila face parte dintr-un cerc care facea treburile murdare la ANAF, constituit din consilieri, experti, asistenti, inspectori fiscali s.a.. Acestia faceau parte insa dintr-un al doilea cerc constituit in jurul presedintelui ANAF, Sorin Blejnar. Potrivit specialistilor, in jurul sefului Fiscului din Romania era constituit un prim cerc mai restrans, conform schemei alaturate, din care faceau parte oamenii cei mai apropiati si de incredere ai presedintelui ANAF: 1. Gheorghe Stambelu, directorul Directiei Resurse Umane din ANV; 2. Viorel Comanita, pana recent directorul Directiei Supraveghere Accize si Operatiuni Vamale din ANV, actualmente director ANV; 3. Codrut Marta, directorul de cabinet al presedintelui ANAF; 4. Marius Capanu, directorul Directiei Autorizari din ANV; 5. Felicia Pintea, directorul Directiei Juridice; 6. Stefanita Prisacaru, seful Serviciului Verificari Interne din ANV; 7. Paul Petrov, directorul Directiei pentru Accize si Operatiuni Vamale a municipiului Bucuresti”, se arata in declaratia senatorului de Satu Mare.

Potrivit lui Valer Marian, directorul Directiei Resurse Umane din ANV, Gheorghe Stambelu, „denumit «creier si paianjen»”, este cel care s-ar ocupa de desfasurarea concursurilor pentru ocuparea posturilor din vami.

 

Hop si Bodu!

O alta persoana care apare in „schema” data publicitatii de senatorul Valer Marian este fostul director al Directiei Supraveghere Accize si Operatiuni Vamale Viorel Comanita, denumit „executant” si „burete”.

„Ex-directorul Directiei Supraveghere Accize si Operatiuni Vamale Viorel Comanita (denumit «executant» si «burete») este originar din Sibiu, unde a absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative a Universitatii «Lucian Blaga» si a practicat avocatura in perioada 1996 – 2005. In anul 2005, la varsta de 32 de ani, fara sa aiba nicio specializare sau experienta in domeniul vamal, Comanita a fost promovat de fostul presedinte al ANAF Sebastian Bodu, cu care a fost coleg de facultate, director la Directia Juridica din cadrul ANV, iar in anul 2007 a fost numit director la Directia Supraveghere Accize si Operatiuni Vamale din cadrul ANV. Comanita a fost remarcat de angajatii ANAF si ANV pentru masinile luxoase cu care se plimba si facea driftinguri in curtea ANAF, precum si pentru traiul pe picior mare si pentru vacantele de lux in strainatate. Conform denunturilor si declaratiilor date la DNA, omul de afaceri italian Antonello Celestini il acuza pe Viorel Comanita ca i-ar fi solicitat, in calitate de director al Directiei de Supraveghere Accize si Operatiuni Vamale, prin intermediari, mita de ordinul sutelor de mii de euro”, precizeaza Valer Marian.

 

Informatii de background despre mafia financiar-imobiliara care se zbate sa ramana la putere si dupa 2016 in pagina urmatoare!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos