Acasă Sanatate PLANTA INDIANA care ALUNGA cele mai grave forme de CANCER!

PLANTA INDIANA care ALUNGA cele mai grave forme de CANCER!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O planta din India este considerata o minune pentru puterile sale vindecatoare care alunga si cele mai grave forme de cancer.

Proprietatile terapeutice ale rizomilor de obligeana prezinta o larga diversitate, iar pe grupe de afectiuni pot fi mentionate cele antitumorale, anticancerigene, digestive, stomahice, antibacteriene, antispastice, vomitive, vermifuge, carminative (elimina gazele), tonic-aperitive, eupeptic-amare, sedative, analgezice, tranchilizante, calmante-psihic, diuretice, febrifuge, sudorifice, insecticide, revulsive, hemostatice, aromatizante, odorante, stimulente.

La nivelul aparatului digestiv, obligeana actioneaza in combaterea durerilor stomacale, cu specificitate in gastrite, ulcer gastric si duodenal, hiperaciditate, balonari, enterite, crampe, diaree si dizenterie, colite abdominale aparute pe fond de stres, rani de intestine.

In anotimpurile mai reci ale anului, obligeana se dovedeste utila in afectiunile aparatului respirator, in caz de raceli, stari gripale cu febra, bronsite, astm bronsic, sinuzita, laringita, tuse, guturai si raguseala.

Importante sunt si efectele de fortificare a sistemului nervos central, obligeana fiind recomandata in surmenajul intelectual, in tulburari de memorie, convalescenta dupa boli grele si pentru indepartarea crizelor de epilepsie si schizofrenie, in rahitism si stari de depresie psihica, anxietate, cosmaruri, melancolie, nevroze si insomnii.

Rinichii sunt protejati in caz de nefrite si exces de acid uric (guta). Prin tratamente externe intervine favorabil in reglarea circulatiei periferice a sangelui in caz de tromboze, varice, ulcere varicoase, rani, hemoroizi, reumatism, hipoacuzie, degeraturi si caderea parului.

Sursa: ziarullumina.ro