Planta banala din gradina care te scapa de pietrele la rinichi! Previna obezitatea! – Cap Limpede

Planta banala din gradina care te scapa de pietrele la rinichi! Previna obezitatea!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O planta aparent banala pe care o regasim in gradinile noastre are efecte uimitoare pentru organism. Multi o considera o buruiana, fara sa aiba habar de proprietatile ei terapeutice. Cunoscut sub denumirea de costrei, brebenel, iarba gainilor, hericica, laba gainii, sporis, porcin, iarba grasa de gradina, traganatoare, iarba noduroara, trotal, tarscoaca si iarba rosie, troscotul este folosit de mii de ani in medicina populara.

Troscotul este folosit mai ales in tratarea afectiunilor rinichilor, dar are puternice proprietati antidiareice, hipotensive moderante, hemostatice, cicatrizante, antiinflamatoare, calmante si remineralizante.

Ceaiul preparat din aceasta planta are un efect direct asupra epiteliului renal prin favorizarea cresterii cantitatii de urina eliminata. Este folosit in tratarea unor numeroase afectiuni renale, inclusiv litiaza, in tratamentul pietrelor la rinichi sau al celor formate la colecist.

Troscotul este folosit cu succes in tratamentul unor afectiuni ale sistemului digestiv, de la gastrite si hemoragii intestinale pana la cancerul stomacal si la hemoroizi. Ceaiul de troscot este util in tratarea bronsitei, datorita efectelor sale benefice asupra aparatului respirator.

Loading...

Acest ceai, in combinatie cu alte plante de leac, este benefic in tratarea celulitei, a gutei, a obezitatii, a albuminuriei, a menoragiei, a heoptiziei si a azotemiei.

Planta banala din gradina care te scapa de pietrele la rinichi! Previna obezitatea! was last modified: mai 27th, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close