Plajele de pe litoral sub STEAG ROSU! Un barbat a murit inecat la Jupiter! – Cap Limpede

Plajele de pe litoral sub STEAG ROSU! Un barbat a murit inecat la Jupiter!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un barbat de aproximativ 40 de ani a murit inecat, vineri, in statiunea Jupiter, dupa ce a intrat in mare desi scaldatul era interzis, fiind arborat

Plajele de pe litoral sunt sub steag rosu din cauza valurilor mari, un barbat inecandu-se in statiunea Jupiter, dupa ce a intrat in mare desi scaldatul era interzis, potrivit mediafax.ro.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, mai multi salvamari au observat ca un barbat care intrase in mare a disparut la un moment dat in valurile puternice, astfel ca acestia au intrat dupa el in apa, reusind sa il aduca la mal.

Ulterior, salvamarii au inceput procedurile de resuscitare, care au fost continuate apoi de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta.

In pofida eforturilor medicilor, barbatul nu a mai putut fi salvat.

Loading...

Doi dintre salvamarii care au incercat sa il salveze pe barbat au avut nevoie de ingrijiri medicale, ei avand probleme respiratorii, insa si-au revenit repede si nu a fost nevoie de transportarea lor la un spital.

Turistii aflati pe litoral nu au voie sa se scalde in Marea Negra din cauza valurilor mari, ca urmare a vantului puternic, salvamarii arborand in acest sens steagul rosu.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close