Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Pilda pentru cei zgarciti! Le va da mult de gandit!

Un zgarcit s-a dus in vizita la un alt zgarcit. A luat cu el un peste decupat din hartie si o ceasca plina cu apa in loc de ceai.
Cel de-al doilea zgarcit nu era acasa, asa ca l-a intampinat nevasta lui. A luat darurile, a multumit si l-a invitat sa se aseze. Apoi a chemat slujnica sa aduca o ceasca de ceai goala si l-a poftit sa bea ceaiul. A mai facut cu mainile un semn in forma de cerc si l-a poftit sa manance placinte.
Dupa ce a baut ceaiul si a mancat placinta, zgarcitul si-a luat ramas bun si a plecat.
Nu mult dupa aceea s-a intors stapanul acasa. Dupa ce a ascultat cele povestite de nevasta, omul a spus: ”De ce a trebuit sa-i dai o placinta intreaga? Puteai sa scapi de el numai cu o jumatate!”

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-79228").on("click", function(){ $(".com-click-id-79228").show(); $(".disqus-thread-79228").show(); $(".com-but-79228").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});