Acasă Life Dezvoltare Personala Pilda aceasta mi-a ravasit sufletul! Dragostea in lumina ochilor!

Pilda aceasta mi-a ravasit sufletul! Dragostea in lumina ochilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu de putine ori ni se intampla sa fim orbi, evident metaforic vorbind, adica sa fi fost saraci si sa fi ajuns prin miracol bogati, sa fi fost respinsi si dintr-o data sa fim in centrul atentiei si asa mai departe exemplele pot continua, fara sa vedem ceea ce noi am fost… Citeste pilda de mai jos si trimite-o cuiva care odata ajuns undeva uita sa-si arate recunostinta pentru cineva care l-a ajutat cu toata dragostea!

Odata, o fata a ramas fara vedere, iar socul trait a indepartat-o de tot ceea ce stia, ajungand singuratica. Numai un băiat s-a apropiat de ea si a reusit sa ii castige atentia si inima. Cei doi isi petreceau alaturi cea mai mare parte din timp. Intr-o zi, tanara ii spuse celui drag:

– Tot ce-mi doresc mai mult pe lumea asta e sa pot vedea iar soarele, luna, natura, oamenii. Vreau sa vad chipul tău… Nu stiam ce dar minunat ne-a dat Cel de Sus cand ne-a harazit miracolul privirii…

După o vreme, baiatul indragostit se hotari sa ceara mana iubitei.
– Vrei sa te casatoresti cu mine?
Tacerea era apasatoare, iar tristetea plutea în aer. Cu tremur in glas, fata ii raspunse:
– Nu ma voi casatori daca nu pot vedea… Nu ma voi putea descurca pentru amandoi si nu vreau sa-ti devin povara…

La ceva timp, doctorul o chema la spital pentru a-i da vestea cea buna. Transplantul de cornee se putea face foarte curand. Aparuse un donator. Fericirea a fost imensa si, după operatie, primul care a vrut sa o vada a fost iubitul sau. Dar acesta era si el … nevazator. Scuturandu-se parca de o povara, ea spuse:
– Nu ma pot casatori cu un orb.

Tanara s-a intors sa plece. Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit:
– Sa ai grija, te rog de ochii mei!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos