Acasă Stirile zilei Stiinta PICTORUL care a facut un pact cu DIAVOLUL! Blestemul tabloului COPILUL CARE...

PICTORUL care a facut un pact cu DIAVOLUL! Blestemul tabloului COPILUL CARE PLANGE bantuie lumea si astazi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un articol publicat de redactia The Sun in 1985 despre o familie din Yorkshire care a pierdut casa intr-un incendiu a facut inconjurul lumii.

A doua zi, cand proprietarii casei au revenit la locul intamplarii, au descoperit cu stupoare ca pe unul din pereti era un tablou care era intact. Tabloul era o reproducere a celebrului tablou Copilul care Plange.
Pompierii care incercasera stingerea focului nu au putut da o explicatie la faptul ca, pictura era intacta, cu toate ca focul mistuise toata casa.

Sase luni mai tarziu, o alta casa din Anglia a ars in intregime. De pe unul dintre pereti s-a putut recupera un tablou, intact, care era o reproducere a celebrului tablou Copilul care Plange. Un pictor din Anglia reusise sa picteze cateva sute de astfel de tablouri, care erau reproduceri dupa celebra pictura. Reproducerile au fost vandute in numar mare. In Anglia incepuse o adevarata psihoza. Proprietarii acestor reproduceri au inceput sa aiba intamplari nefericite. Unii s-au imbolnavit subit, altii au murit, casele au fost mistuite de foc.

Autoritatile nu au putut explica care ar putea fi cauza acestor intamplari nefericite. Jurnalistii au inceput o ancheta cu privire la aceste evenimente. Unii proprietari de astfel de tablouri au incercat sa le distruga, dandu-le foc, in speranta de a alunga blestemul dat de acest tablou. Stupoare, aceste tablouri nu ardeau. Jurnalistii au apelat la un celebru ocult, in speranta ca acesta va gasi cheia acestor evenimente.
Acest specialist a declarat ca tabloul poarta un blestem, care aduce nenorociri. Pictorul Bruno Amadeo, autorul acestor tablouri, a incercat sa linisteasca spiritele, declarand ca tablourile nu ard pentru ca panza este formata din fibre foarte rezistente.

Continuarea pe bizar.caplimpede.ro!

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos