Acasă Cultura Cinemagia Personajul preferat al lui Obama a fost ucis! Reactia presedintelui este amenintatoare…

Personajul preferat al lui Obama a fost ucis! Reactia presedintelui este amenintatoare…

David Nutter, unul dintre regizorii serialului „Urzeala tronurilor”, aflat la conventia Comic Con din San Diego, a declarat ca i-a confirmat lui Barack Obama moartea personajului Jon Snow, dupa ce presedintele american si-a exprimat speranta ca acesta ar fi putut supravietui.
„In urma cu trei saptamani, fanul nostru numarul 1 – presedintele SUA – si cu mine am avut ocazia sa ne intalnim”, a spus Nutter. „Presedintele Obama s-a intors catre mine, si-a pus o mana pe umarul meu si m-a intrebat: ‘Nu l-ai omorat pe Jon Snow, asa-i?’. I-am raspuns ca acesta este foarte mort”, a declarat, vineri, regizorul, citat de huffingtonpost.com si preuat de mediafax.
„Continui sa-mi omori personajele preferate”, ar mai fi spus Obama, potrivit lui Nutter, citat de vox.com.
Actorul Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow, a jucat in 41 de episoade ale serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.
In plus, realizatorii serialului au confirmat decesul lui Stannis Baratheon, personaj important in sezoanele II-V ale productiei TV.
Cel de-al cincilea sezon al celebrului serial produs de HBO, premiat cu Emmy, Globul de Aur ?i Peabody, a debutat la postul de televiziune in aprilie si s-a incheiat pe 14 iunie.
Inca de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe motorul de cautare Google si cel mai dezbatut serial pe conturile retelei de socializare Facebook din Statele Unite.
Inspirat din seria de romane „Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R. R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o actiune amplasata intr-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice si elementele fantastice vin in completarea actiunii din „Urzeala tronurilor”.
Scriitorul George R. R. Martin a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi, inclusiv in romana, si s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.
Conventia Comic Con San Diego 2015 – cel mai mare salon dedicat creatiilor science fiction ?i benzilor desenate din SUA – se desfasoara anul acesta in perioada 9 – 12 iulie.
Prima editie a Comic Con International San Diego a avut loc in 1970, iar evenimentul se bucura anual de participarea a peste 100.000 de fani ai genului, din programul acestuia facand parte proiectii de filme bazate pe povesti din benzi desenate, expozitii, precum si jocuri interactive.