Cancerul este boala care ucide cel mai mult psihicul celor diagnosticati, iar in mentalul colectiv este acest diagnostic este egal moarte.

Aparitia lui este favorizata de nenumarate aspecte din viata cotidiana. Un studiu recent arata ca aragazurile pe gaz sunt periculoase nu numai pentru ca de multe ori uitam sa le inchidem si putem risca un incendiu, ci si pentru ca ele sporesc riscul de cancer, conform cercetatorilor.

Cercetataorii au descoperit faptul ca gazul produce, in timpul prepararii mancarurilor, un fum cancerigen extrem de agresiv.

Acesta poate provoca aparitia cancerului la plamani, la vezica biliara sau cancer de col uterin.

Unii cercetatori au intarit ipoteza conform careia persoanele nefumatoare de sex feminin au dezvoltat si au murit de cancer la plamani din cauza acestui fum, noteaza secretele.

Studiile facute in Taiwan, au indicat faptul ca riscul de cancer creste direct proportional cu numarul orelor petrecute gatind in preajma unui cuptor pe gaz.

De exemplu, in randul bucatarilor din Taiwan, care inhalau ore in sir fumul rezultat de gazul ars, s-a observat frecventa ridicata a cancerului la plamani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.