Evoluam Impreuna si caplimpede.ro te invita pe 25 si 26 aprilie sa participi la modulul II din Scoala Maestrilor si Maiestriilor. Seminarul va fi sustinut de dr. Ovidiu Viorel Cosbuc in Bucuresti.

Evenimentul va avea loc weekendul acesta, 25-26 aprilie, in sala de conferinte a hotelului Parliament din Bucuresti. Va asteptam incepand cu orele 9:30 sa invatam impreuna cum sa folosim resursa energetica primara in viata de zi cu zi. Seminarul face parte din cele 12 module care alcatuiesc Scoala Mestrilor si Maiestriilor.

Imunitatea se bazeaza pe echilibrul energiei psihisomatice si se pierde prin orice fel de conflict interior, prin decompensare energetica si prin atitudinea neadecvata fata de ambientul in care traim. Ca urmare a lipsei de energie organismul va fi slabit si astfel orice agent patogen va fi o problema si va putea genera o boala.

ovidiu poza 1

In cele doua zile de seminar vom invata sa:

– prevenim decompensarile-starea de epuizare a unui organ;

– ne adaptam ambientului in care traim;

– prevenim bolile;

– punem bazele vindecarii.

 

Ovidiu Viorel Cosbuc este doctor in stiinte orientale, antropolog si explorator, se ocupa de ancestral, samanism si a efectuat expeditii in Asia, India, Himalaya, Nepal, America Centrala si de Sud, Drumul Incasilor.

A predat la Universitatea din Florenta, Italia si a lucrat impreuna cu tibetanii la reasamblarea Codului Ancestral al Umanitatii.

A lucrat in Biblioteca Vatican si in catacombele Romei si a semnat documentul ONU, Prima Pace Mondiala, Milano 1998. A creat documentele: Chemarea Stabunilor si Revolutionarea Sistemelor.

Pe langa faptul ca este antropolog si explorator, Ovidiu este un saman veritabil, care in ultimii 2 ani doarme in natura chiar daca afara este iarna.

Mai multe detalii, respectiv inscriere, gasesti AICI, pe email [email protected] sau la 0723 860 560.

Hai cu noi sa Evoluam Impreuna!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.