Echipa de la Mondenii a realizat parodia momentului in Romania, care se refera la plimbarea din jurul Palatului Cotroceni a vedetelor si simpatizantilor Antenei 3.

Purtand titlul „Si eu sunt varan”, piesa apartine echipei care realizeaza emisiunea Mondenii, de la Prima TV, si este un cover al piesei lui Michael „We are the world”.

Potrivit genericului de final, realizatorii parodiei sunt Bianca Popescu, Ramona Cutina, Corina Moise, Bogdan Cotlet, Pavel Barsan, Alex Bogdan, Mihnea Irimia, si George Dogaru.

Vedetele Antenei 3 au participat duminica la un mars „plimbare” in jurul Palatului Cotroceni, ca protest la adresa condamnarii fondatorului trustului Intact, Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului pentru Cercetari Alimentare.

Vezi VIDEO pe VIRAL VIDEO CAPLIMPEDE!

Acesta a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, iar instanta a decis si confiscarea averii sale pentru recuperarea unui prejudiciu adus statului de 60 de milioane de euro.

Printre proprietatile confiscate de stat se numara si cateva apartinand firmelor familiei Voiculescu, printre care si sediul Antenei 3.

Sursa: ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.