Papa Francisc i-a avertizat pe credinciosi! Nu faceti asta! Aduce mare ghinion! | Cap Limpede

Papa Francisc i-a avertizat pe credinciosi! Nu faceti asta! Aduce mare ghinion!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Papa Francisc a subliniat miercuri ca persoanele care doresc sa il felicite nu ar trebui sa ii trimita urari inaintea zilei sale de nastere, deoarece in tara sa natala, Argentina, acest lucru aduce ghinion, relateaza DPA.

Pontiful va implini sambata 80 de ani. Cu aceasta ocazie, Vaticanul a pus pus la dispozitia doritorilor sapte conturi de e-mail in opt limbi (latina, italiana, spaniola, portugheza, engleza, franceza, germana si poloneza) cu ajutorul carora acestia il pot felicita pe Papa.

„Va multumesc tuturor pentru urarile legate de viitoarea mea zi de nastere, va multumesc mult. O sa va spun insa ceva care o sa va faca sa radeti (…): in tara mea, uratul inaintea zilei de nastere aduce ghinion”, a precizat Pontiful in timpul audientei sale saptamanale.

Loading...

La o intalnire cu credinciosii in sala Paul al VI-lea, de la Vatican, Papei i-a fost prezentat un tort adus de una dintre participante. Tortul avea doua lumanari aprinse, una in forma de 8 si alta in forma de zero, in care papa a suflat, potrivit Radio Vatican.

Papa Francisc i-a avertizat pe credinciosi! Nu faceti asta! Aduce mare ghinion! was last modified: decembrie 15th, 2016 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close