Site-urile specializate in fenomene extraterestre spun ca anul viitor, Papa Francisc va divulga un mare secret de acum cateva secole.

Ufologii pluseaza chiar, afirmand ca exista deja o relatie intre Vatican si omuletii verzi, acestia din urma intalnindu-se, de-a lungul vremii, cu fostii Papi. Mai mult, se pare ca mai multe nave spatiale, pline cu iezuiti, au plecat spre Nibiru, planeta „secreta” din sistemul nostru solar.

„Daca, de exemplu, maine, martienii, cu nas lung si urechi mari, ar veni pe Pamant si unul dintre ei ar spune: Vreau sa fiu botezat, ce s-ar intampla?”, ar fi spus Papa, potrivit tabloidului britanic.

Celebrul ufolog Nigel Watson, autorul cartii „OZN-urile din Primul Razboi Mondial” este sceptic vis-a-vis de aceste previziuni.

„Papa a spus ca va boteza martieni doar pentru a demonstra un punct de vedere, referindu-se la faptul ca Biserica este deschisa oricarei persoane care doreste sa intre in randul credinciosilor. Papa vorbea in teorie despre aceasta posibilitate, luand in calcul faptul ca ar putea exista viata si pe alte planete”, a afirmat Watson. 


Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.