Un astronaut aflat in misiune pe Statia Spatiala Internationala a facut publice o serie de fotografii din spatiu cu Pamantul.

8 pamantul 1 8 pamantul 1 (1) 8 pamantul 1 (6) 8 pamantul 1 (2) 8 pamantul 1 (7) 8 pamantul 1 (3) 8 pamantul 1 (8) 8 pamantul 1 (5) 8 pamantul 1 (4) 8 pamantul 1 (9)

Comandantul Chris Hadfield este un astronaut de origine canadiana ajuns pe Statia Spatiala Internationala cu o racheta ruseasca Soyuz pe data de 21 decembrie 2012. Misiunea sa pe ISS se deosebeste totusi printr-un detaliu care l-a facut celebru.

Odata ajuns in spatiu acesta a inceput sa faca diverse fotografii in care a surprins diverse regiuni ale Pamantului, pe care le-a postat pe contul sau personal de Twitter. Cadrele surprinse de astronautul canadian l-au facut celebru pe acesta deoarece in scurt timp a reusit sa stranga 112.000 de abonati la contul sau de pe reteaua de socializare.

Capitanul Hadfield a descris Pamantul vazut din spatiu drept „o opera de arta”, spunand despre o portiune din Italia ca pare a fi „o bijuterie” datorita marii care inconjoara aceasta tara, scrie Sky News.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.