Cap Limpede

Stiinta

PAMANTUL va fi RAS din UNIVERS pana in 2020! O CENTURA de ASTEROIZI se indreapta AMENINTATOR spre noi!

O centura de asteroizi se indreapta amenintator spre noi, urmand ca in anii ce vor veni sa existe mai multe coliziuni cu Terra, avertizeaza specialistii.

Un „ucigas global“ se poate ciocni de pamant pana in 2020, stergand viata de pe fata pamantului si schimband clima timp de milenii, potrivit „Sunday Express“.
Predictiile acestea inspaimantatoare au luat nastere pe fondul datelor date publicitatii de catre NASA in care se arata ca peste 400 de impacturi sunt asteptate intre 2017 si 2113. Datele NASA se bazeaza pe noi informatii obtinute de agentia spatiala in ultimele 60 de zile.

Oamenii de stiinta ingrijorati au avertizat si ca spre noi se indreapta „un monstru colosal“, un asteroid imens care ameninta ca va lovi pamantul in doar sase ani, scrie Yahoo News.

„Daca asa ceva se va intampla, depinzand de locul unde va lovi, va afecta viata pe Pamant. Chimia atmosferica va fi deranjata, mai precis va fi blocata lumina soarelui. Va fi ceva asemanator unui ierni nucleare care poate dura zeci de mii de ani. Aceste comete au 200-300 de kilometri in diametru si sunt pur si simplu monstri care pot distruge Pamantul. Riscul imediat vine insa de la asteroizii mai mici de un kilometru in diametru. Acestia sunt cu zecile de mii si sunt capabili sa cauzeze daune la scara regionala. Unul dintre ei a lovit Siberia in 1908 si, din fericire, nu a lovit o zona populata. Daca s-ar fi intamplat asta in Londra, de exemplu, coliziunea ar fi sters de pe fata pamantului o suprafata de peste 150 de kilometri si zgomotul s-ar fi auzit din alta tara“, explica Bill Napier.

Sursa: antena3.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-69119").on("click", function(){ $(".com-click-id-69119").show(); $(".disqus-thread-69119").show(); $(".com-but-69119").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});