Acasă Stirile zilei OZN-ul de Vrancea! Un localnic vrea sa construiasca o farfurie zburatoare pentru...

OZN-ul de Vrancea! Un localnic vrea sa construiasca o farfurie zburatoare pentru a ajunge in spatiu! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un localnic din Vrancea vrea sa construiasca o farfurie zburatoare pentru a ajunge pe LUNA, potrivit rtv.net.

„In cabina va fi presurizare, deci va avea toate conditiile. Pentru ca ea are o propulsie speciala sa ii asigure deplasarea atat pe orizontala cat si pe verticala”, promite Nicolae Stancioiu, constructorul OZN-ului.

Nicolae Stancioiu are 65 de ani. A iesit la pensie in urma cu doi ani si si-a ales un hobby mai putin obisnuit. Pasionat de filmele SF, el a inceput sa construiasca in curtea casei un OZN.

„Va zbura la o inaltime atat timp cat va exista aer. S-ar putea sa ajunga si pe alta planeta, la tehnologia care exista acum si va fi echipata, stiinta va evolua. Probabil pe luna ar fi cel mai indicat”, sustine Stancioiu.

Pensionarul si-a gasit si un ajutor.

„La ideea dumnealui am zis ca e bine sa construim impreuna. Calculele le-a facut domnul inginer, a venit la mine cu schita. Nu mi-a spus toate secretele, dansul vrea sa tina secretele de navigatie, de zbor”, marturiseste ajutorul pensionarului, Ion Brabete.

De cum au aflat ca la ei in sat se construieste un OZN, toti vecinii vor sa ajunga in spatiu sau chiar pe Luna.

„E ceva unicat la noi. As vrea sa merg in spatiu, dar nu stiu daca om putea circula cu el”, spune un vecin incantat de ideea de a zbura cu OZN-ul. Vecinii spun ca nu le-ar fi frica de o vizita in spatiu.

„Sunt curioasa. Nu imi e frica. Nu stiu cum arata un extraterestru, dar sunt curioasa”, se confeseaza o vecina.

Altii considera OZN-ul o minune. „Eu zic ca e o minune. Ne-ar fi drag si noua, sa vedem si noi ce inseamna OZN”, precizeaza o alta doamna iesita de ceva timp la pensie, scuzandu-se in acelasi timp ca nu stie cum arata un OZN pentru ca nu are televizor.

Carcasa OZN-ului a costat pana acum doua mii de lei. Greul insa abia incepe, pentru ca farfuria zburatoare are nevoie de motoare si de tehnologie moderna. Pensionarul estimeaza ca in total ii vor trebuie 40 de mii de lei ca sa termine OZN-ul.