Ovidiu Tender face un anunt dramatic, din inchisoare, pentru angajatii sai, anuntand disponibilizari masive, ca urmare a deciziilor instantei care il obliga practic la aceste masuri.

”Multumesc si nenumaratelor mesaje pe care le-a primit familia mea in ultimele zile si sper ca cei 5.300 de angajati sa-si poata gasi un loc de munca”, a transmis Ovidiu Tender.

Milionarul, care are de ispasit o pedeapsa de 12 ani si sapte luni, fiind condamnat in dosarul Rafo-Carom, a publicat pe o retea de socializare prima scrisoare din arest.

”Sunt deja arestat de 8 zile. Astazi imi este, de fapt, cel mai greu… Baiatul meu cel mai mic face 6 ani. Ma gandesc la toate aniversarile de pana acum si incerc sa-mi dau suportul fizic si psihic ca ei sa poata merge mai departe. Stiu ca de obicei oamenii bogati sunt crezuti vinovati oricum! Astazi sunt si eu unul dintre cei multi care au avut incredere in justitie. Si tocmai pentru ca m-am crezut nevinovat nu am fugit si nu m-am sustras nicio clipa. Ii multumesc lui Dumnezeu ca cei trei baieti ai mei au inteles si vor merge mai departe”, a scris Tender, inainte de a anunta disponibilizarile pe care urmeaza sa le faca.

Ovidiu Tender a fost condamnat definitiv de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti la 12 ani si sapte luni inchisoare in dosarul RAFO-CAROM. in dosar, Ovidiu Tender a fost trimis in judecata pentru inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in forma calificata si continuata, constituirea si apartenenta la un grup de crima organizata, spalare de bani si spalare de bani in forma continuata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.