Cainele din filmul SF „Gravity” este marele castigator de la Fido Awards 2013 (Oscarurile canine 2013), o gala care celebreaza realizarile deosebite ale acestor animale pe marele ecran.

Naanak, o catelusa din rasa husky, poate fi auzita in timp ce latra intr-o scena importanta din acest film, in care personajul interpretat de Sandra Bullock, o femeie astronaut, telefoneaza pe Terra dupa un accident suferit in spatiu.

Scurta performanta actoriceasca a catelusei i-a adus acesteia premiile „Best in the World” si „Blockbuster Bowser” la gala Fido Awards 2013, organizata duminica seara, la Londra.

Desi Naanak nu apare deloc in filmul „Gravity”, ea joaca un rol major in scurtmetrajul „Aningaaq”, realizat cu scopul de a insoti si de a promova filmul regizat de Alfonso Cuaron. De altfel, fiul cineastului, Jonas, a scris si regizat acest scurtmetraj.

Naanak nu a fost insa singurul castigator de la gala Fido Awards 2013 – un caine de talie mica din „Marele Gatsby” si un catel chihuahua din „The Bling Ring” au fost si ei recompensati in cadrul aceleiasi gale.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.