Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Viata va distruge tot ce e...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Viata va distruge tot ce e de prisos pana cand ramane doar ce este cu adevarat important!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Oreste Teodorescu, moderatorul emisiunii Jocuri de Putere, pune o alta intrebarea care sta pe buzele tuturor. „Intrebarea principala pe care o pun in aceasta seara este: Cum schimba Covid 19 piramida necesitatilor pentru romani?”. Raspunsurile le vor da invitatii emisiunii: profesorul Florin Colceag, Mircea Cosea, Petrisor Peiu, Grigore Cartianu, Bogdan Comaroni.

„23.03.2020; 21.00-00.00

Intrebarea principala pe care o pun in aceasta seara este: Cum schimba Covid 19 piramida necesitatilor pentru romani?

Daca la inceput, lumea civilizata privea detasat, chiar cu o oarecare repulsie conditiile precare de igiena si siguranta alimentara din piata de peste din Wuhan, locul de unde s-a presupus ca a izbugnit epidemia, pe masura ce virusul nevazut incepea sa se strecoare din ce in ce mai aproape de fiecare dintre noi, a inceput o mutatie dramatica in psihologia maselor.

Spaima este un sentiment generalizat in aceasta perioada. Frica i-a facut pe oameni sa lichideze stocurile de masti chirurgicale, sa dea iama in magazine, si tot frica i-a facut sa ia decizia de a lucra de acasa, de a face Homeschooling.

Atunci cand avem de ales intre mai multe alternative, ar trebui sa ne intrebam nu numai cum sa facem ca sa depasim amenintarea imediata, ci si in ce fel de lume vom locui dupa ce trece criza!

si nu uita un lucru:

Viata va distruge tot ce e de prisos pana cand ramane doar ce este cu adevarat important!!!

Antrenorul geniilor, profesorul Florin Colceag, Mircea Cosea, Petrisor Peiu, Grigore Cartianu, Bogdan Comaroni, medici, economisti,autoritati publice, vedete, influenceri vor fi alaturi de Dvs pentru o noua editie maraton!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos