Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu analizeaza la „Jocuri de putere” tabloul marilor provocari impreuna cu...

Oreste Teodorescu analizeaza la „Jocuri de putere” tabloul marilor provocari impreuna cu cei mai buni economisti, analisti si jurnalisti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Oreste Teodorescu anunta ca emisiunea din aceasta seara de la Realitatea Plus, ”Jocuri de Putere”, este dedicata dezbaterii strategiei economice de revenire dupa coronavirus.

„In fata pericolului iminent, oamenii reactioneaza in trei feluri distincte: cei mai multi se blocheaza, ingheata intr-un fel de paralizie neuronala, altii fug fara nici o tinta, iar unii, foarte putini, se lupta, gasesc solutii, devenind eroii calauzitori ai celorlalti! Coronavirusul ne obliga sa gasim repede noi formule sociale, politice, administrative si economice. Faptul ca la noi, totul se intampla mai tarziu ne ofera ragazul de a intelege si adapta solutiile unor state, mult mai dezvoltate in lupta cu virusul dar mai ales in proiectele de salvare, redresare si revenire. Vom vedea in aceasta seara care este strategia de revenire economica a Germaniei, Frantei, Italiei Spaniei si Marea Britanie.

E atat de limpede si pentru noi ca lumea, afacerile, educatia si administratia se schimba brutal! Avem sansa unor reforme structurale, pe care daca vom reusi sa le implementam rapid si eficient, putem spera intr-un viitor mai bun! Conditia de baza este sa ne concentram in primul rand la sistemele de educatie, sanatate si antreprenoriat, atat de depasite, paguboase si neglijate de toti politicienii ultimilor ani…

Analizam tabloul marilor provocari impreuna cu cei mai buni economisti, analisti si jurnalisti!

ADRIAN VASILESCU, consilier al guvernatorului BNR

MIHAI DARABAN, presedinte Camera de Comert si Industrie a Romaniei

OCTAVIAN BaDESCU, antreprenor

CRISTIAN PaUN, profesor, Academia de stiinte Economice Bucuresti

ADRIAN BENtA, consultant fiscal

CONSTANTIN RUDNItCHI, jurnalist

BOGDAN COMARONI, jurnalist

GELU DUMINICa, sociolog

LIDIA MOISE, jurnalist

MIHAI RUSU, jurnalist, Munchen(Skype)

Va astept de la 21.00 pe Realitatea Plus”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos