Oreste revine cu ENERGIE in acest weekend la Sibiu! Vezi unde te poti intalni cu realizatorul Codului lui Oreste! – Cap Limpede

Oreste revine cu ENERGIE in acest weekend la Sibiu! Vezi unde te poti intalni cu realizatorul Codului lui Oreste!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Oreste Teodorescu se va afla intre 1 si 3 noiembrie la Sibiu impreuna cu Doru Bem pentru a lua parte la conferinta Magia taramului romanesc, iar cu aceasta ocazie va sustine si doua cursuri destinate dezvoltarii personale. Despre planurile de viitor ale lui Oreste dar si despre energia pe care i-o transmite Sibiul cititi in interviul de mai jos.

Ora de Sibiu: A devenit un obicei ca in fiecare toamna sa vii la Sibiu. Cum ti se par sibienii si de ce alegi cu ciclicitate acest moment?

Loading...

Oreste: Intalnirea cu sibienii este de fiecare data un bun prilej pentru noi de a schimba idei si emotii cu oameni deschisi la minte si la suflet, dar mai ales zambitori. As spune insa ca cel mai mult imi place la sibieni ca sunt oameni cautatori, ca si noi, ai intelesurilor tainice. 
…citeste articolul integral

Oreste revine cu ENERGIE in acest weekend la Sibiu! Vezi unde te poti intalni cu realizatorul Codului lui Oreste! was last modified: octombrie 31st, 2013 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close