Acasă Special Opinii Oreste dezvaluie secretele Gruparii de la Monaco! Uite cine este nasa mare!

Oreste dezvaluie secretele Gruparii de la Monaco! Uite cine este nasa mare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O investigare profunda a afacerilor legate de retrocedarile frauduloase si a drepturilor litigioase releva un fapt de o gravitate absoluta: statul roman a fost prejudiciat in cativa ani cu aproximativ 3 miliarde de euro, cu sprijinul si  complicitatea ANRP ( Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor). Jurnalistul Cornel Nistorescu sustine ca aceasta procedura a fost brevetata de Guvernul Tariceanu si perfectionata in timpul guvernarii Boc.

Dupa asfintirea nororcului lui Adrian Nastase, din 2004, mafia sa personala in loc sa sa preia stafeta in inchisorile patriei, a proliferat bine mersi riricand un adevart imperiu financiar prin coruptie, inselaciune si trafic de influenta, iar noul rege al banilor negri a fost inscaunat Dorin Cocos, fostul sot al minunatei Elena Udrea, mai buna decat telina, cea care a vrut sa ridice Romania cu ajutorul fustelor scurte si a castilor de protectie galbene, asortate la decolteu.

Ascensiunea financiara a cuplului Cosos-Udrea nu a cunoscut bariere in cei zece ani de regim Basescu. Sa rememeoram cateva “succesuri” a acestor Bonnie and Clyde mioritici:

Preluarea magazinului Titan, din sectorul 3, pe numele lui Alin Cocos, baiatul dintr-o alta casatorie a rubensianului Dorin.
Ridicarea in Centrul Vechi al Bucurestiului a unui magazin H & M.
Cu doar 500.000 de euro au achizitionat Hotelul Grivita, pe careulterior l-au scos la vanzare cu suma de 3.000.000 euro.

 

Citeste mai departe pe codulluioreste.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos