Acasă Stirile zilei Social Oreste a descoperit planul grotesc al lui Ponta de a uni Romania...

Oreste a descoperit planul grotesc al lui Ponta de a uni Romania cu Moldova!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatorul TV, Oreste Teodorescu a descoperit planul grotesc a lui Victor Ponta de a uni Romania cu Moldova, campania pentru prezidentiale fiind inspirata de cel mai influent ganditor geopolitic de la Kremlin, Aleksandr Dughin, liderul Miscarii Eurasiatice, fondator al Clubului Izborsk, bineinteles si locul unde sunt elaborate strategiile lui Vladimir Putin.

Iata cateva idei ale filosofului rus care impleteste mesianismul ortodox cu metodele naziste de impunere a deciziilor:

Romania trebuie sa pararseasca UE si sa intre in Alianta Eurasiatica. Pentru aceasta i se va putea accepta unirea cu Moldova. (toata strategia de comunicare publica a lui Ponta se bazeaza pe conceptul de unire, “Presedintele care uneste”, iar televiziunile aservite PSD ataca zilnic si furibund conceptele de independenta a Justitiei si libertate de exprimare pluralista, exact predicatele care definesc aparteneta la valorile occidentale. Apoi, lobby-ul facut de premierul Leanca in Moldova, pe ideea ca doar Ponta vrea reintregirea Romaniei Mari.

Promovorea conceptelor de ortodoxie, nationalism si intoleranta fata de democratia europeana. Iata ce spunea Dughin intr-un interviu acordat siteu-lui Vocea Rusiei:

“Faptul ca am fost divizati de o terta forta, de atlantisti, si-a jucat rolul. Ei incearca sa ne invrajbeasca, comit mici acte de sabotaj si creeaza o atmosfera de ostilitate, dar aceste lucruri se vor termina. Rusia si Romania au prea multe in comun! Pe noi ne asteapta o reintalnire si o redescoperire reciproca in contextul unei civilizatii comune. Deja se fac primii pasi in aceasta directie. Nu le supraestimez valoarea, dar interpretez pozitiv acesti pasi.”

Continurea pe CodulLuiOreste.ro!