Acasă Stirile zilei Social Ordonantele penale au cazut, Guvernul a fost remaniat! Totusi, de ce ies...

Ordonantele penale au cazut, Guvernul a fost remaniat! Totusi, de ce ies oamenii din nou in strada?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In toata tara sunt anuntate duminica seara intalniri in marile piete ale oraselor. Mii de oameni sunt asteptati sa protesteze impotriva Guvernului Grindeanu si a coalitiei parlamentare PSD-ALDE care au adus furtul la rang de lege! Ce mai vor oamenii?

Mii de oameni au confirmat deja participarea la demonstratiile antiguvernamentale organizate pe retelele de socializare la manifestarile unde se va realiza un steag al Uniunii Europene. Tinta manifestarilor nu este doar guvernul PSD-ALDE, fiind multi ceri care subliniaza ca ar trebui dat un avertisment clar tuturor partidelor parlamentare, chiar daca nu se afla la guvernare, adica PNL, PMP si UDMR. Manifestantii ii considera pe toti la fel de vinovati pentru incercarile de subjugare a democratiei din Romania.

Dupa ce, in urma cu doua saptamani, in Piata Victoriei s-a realizat cel mai mare steag tricolor, protestatarii anunta ca astazi se va desfasura „Operatiunea Steagul UE”. Demonstrantii sunt asteptati duminica seara cu foi albastre si cu lanternele telefoanelor pentru a realiza steagul Uniunii Europene, in semn de apreciere pentru „unul dintre aliatii nostri in aceasta lupta”.

„Am avut o prima victorie! Zidul care parea de nepatruns s-a fisurat si Parlamentul a aprobat abrogarea ordonantei 13. Asadar, duminica asta va invitam sa sarbatorim. La a multa zi de protest, haideti sa ne strangem la un party in care sa cream steagul unuia dintre aliatii nostri in aceasta lupta: Uniunea Europeana. Da! In urma discutiilor si feedbackului masiv, FACEM STEAGUL UE”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook.

Evenimentul va avea loc la ora 21.00, demonstratii similare urmand sa aiba loc si la Cluj, in Piata Unirii, de la ora 19.00, dar si la Brasov si Constanta.