Orange angajeaza personal pe mai multe pozitii in Bucuresti, dar si in orasele din provincie, precum Sibiu, Constanta, Timisoara, Baia Mare, Braila, Arad, Vatra Dornei si Sighisoara.

In Bucuresti se cauta CRM software engineer, post pentru care trebuie sa fi absolvent de studii superioare (Automatica si Calculatoare sau Cibernetica), sa ai cunostinte baza de date Oracle, dezvoltare in PL/SQL, sa cunosti limbaje de programare, Java nivel intermediar, J2EE nivel intermediar, dar sa stii fluent limba engleza sau franceza.

Se mai cauta si service engineer, pozitie pentru care trebuie sa ai diploma in domeniu, experienta de cel putin un an intr-o companie IT sau telecom, cunostinte HPOpenView, Patrol, dar si de Apache, Java, messaging, DNS, FTP. Pentru mai multe detalii, click aici.

Cinci posturi sunt disponibile in Bucuresti pentru pozitia de credit & collection analyst, pe perioada limitata. angajatul va trebui sa stabileasca la telefon cu datornicii termenii de plata, sa stabileasca si sa negocieze plata datoriilor si sa propuna solutii pentru clienti.

De asemenea, tot pentru o perioada determinata, se cauta opt oameni pentru functia de mobile data executive. Candidatul ideal trebuie sa fie student sau proaspat absolvent, motivat, pasionat de IT, experienta anterioara de customer care si abilitati tehnice.

Pentru postul de LTE network engineer trebuie sa ai cel putin trei ani de experienta in domeniu, cunostinte solide pentru retelele 2G si 3G, cunostinte despre IP protocol, router si tehnologii bazate pe IP si sa fi fluent in limba engleza.

Tot pentru Bucuresti, se mai cauta roaming manager, technical service manager, customer decision manager, supply chain IS developer, database administrator.

Cate doi reprezentanti de vanzari se cauta pentru orasele Sibiu, Constanta, Braila, Arad, Vatra Dornei si Sighisoara. Ca sa te califici trebuie sa fi absolvent de liceu sau student, sa ai minimum un an experienta in domeniul vanzarilor, limba engleza prezinta un avantaj, trebuie sa cunosti tehnologia de comunicare mobila si specificul pietei de telecom si sa stii sa operezi pe calculator.

Pentru Timisoara si Baia Mare se cauta business development executive, care se vor ocupa de achizitia unor noi conturi corporative si sa atinga si sa depaseasca tinta de vanzari. Pentru acest post au aplicat 250 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.