Acasă Life Dezvoltare Personala OPT schimbari profunde care au loc in timpul unei treziri spirituale

OPT schimbari profunde care au loc in timpul unei treziri spirituale

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prin experienta trezirii spirituale devenim constienti intr-un mod profund de noi insine si de lumea din jurul nostru, la niveluri din ce in ce mai profunde. O conceptie gresita este aceea ca trecem printr-o singura experienta de acest gen in intreaga viata, ceea ce este total gresit. Fiecare dintre noi vom trece prin diferite stadii ale trezirii spirituale si vom dezvolta o constiinta din ce in ce mai profunda de sine, pana in momentul in care aceasta experienta va fi una completa. In timpul procesului de trezire au loc cateva schimbari interioare profunde. Iata cele mai intalnite opt schimbari profunde care au loc in timpul unei treziri sirituale:

8. Incepi sa-ti doresti din ce in ce mai multa libertate si esti dezinteresat de asepctele materiale ale existentei

Iti simti inima impovarata de greutatea materialismului in care ai crezut cu atat de multa tarie pana in acest moment. Incepi sa intelegi ca asa zisa dragoste bazata pe proprietate nu poate sa fie niciodata o dragoste adevarata. Incepi sa-i intelegi cuvintele lui Osho – “Iubirea nu are legatura cu posesia, ci cu aprecierea”. Si cu toate ca exista cateva persoane pe lumea aceasta care sunt atat de saraci, incat tot ceea ce au sunt banii, tu continui sa iubesti fara sa astepti nimic in schimb. Apar in viata ta episoade frecvente de apreciere pentru tot ceea ce exista si pentru abundenta pe care ne-o ofera viata fiecaruia dintre noi. Viata ta este descrisa perfect de cuvintele lui Ghandi – “Traiest cat mai simplu, ca si altii sa poata trai simplu”.

7. Te afli mult mai mult in contact cu latura spirituala

Ajungi sa realizezi, asa cum a remarcat Jung, ca “experienta Sinelui reprezinta o infrangere pentru ego”. Prin intermediul celor sapte centrii de forta, simti ca esti unul cu tot ceea ce exista. Esti din ce in ce mai receptiv fata de stimuli, pe care pana in acest moment aveai obiceiul sa-i ignori. Iti simti energia interioara intr-un mod mai profund decat ai simtit-o pana acum si nu in ultimul rand pot sa apara anumite valuri de energie care pornesc dinspre chakra radacinii catre chakra coroanei.

6. Iti dai seama ca usa de la celula inchisorii este larg deschisa si ca aasa a fost intotdeauna

Ai tendinta de a depasi si de a cerceta in profunzime motivul pentru care crezi in actualele paradigme mentale si incerci sa-ti depasesti actualul nivel de gandire. Ai tendinta de a gandi si de a reactiona in mod spontan, iar vechile tipare de gandire nu mai au o putere atat de mare asupra ta. Te bucuri de fiecare moment si realizezi ca toata lupta pe care o duci pentru a ajunge undeva sau cineva este inutila.

5. Lumea este un loc de joaca, iar tu esti in recreatie

Nu prea te mai iei asa de mult in serios. Realizezi ca activitatea pe care o desfasori este necesara, dar pentru tine acum nu mai reprezinta o prioritate. Intelegi ca joaca este cea mai mare inteligenta a omenirii pe care o poti manifesta. Simtul umorului a devenit plasa ta de siguranta. Intelegi ca sinceritatea este primordiala si lasi in urma conceptul de seriozitate.

Continuarea pe PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos