Acasă Stirile zilei Social Opt persoane impuscate de un poliţist într-un coafor din zona Perla din...

Opt persoane impuscate de un poliţist într-un coafor din zona Perla din Capitală. Două dintre victime au murit.

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Opt persoane au fost împuşcate de un poliţist într-un coafor din zona Perla din Capitală. Două dintre victime au murit. Prima persoană împuşcată de Gheorghe Vlădan a fost casiera, care a fost nimerită în cap, apoi soţia agentului, după care a tras în restul persoanelor din unitate. Atacatorul a reacţionat din răzbunare.

Anchetatorii încă nu cunosc numărul exact al focurilor de armă trase în total de către atacator, această informaţie urmând să fie stabilită în cursul zilei de marţi.

„Ce ştim până acum este că soţia a fost omorâtă cu trei gloanţe„, au declarat sursele citate.

Potrivit procurorului Marius Iacob, care luni seară a oferit presei câteva informaţii rezultate din primele ore de cercetări, tot marţi se va realiza şi o expertiză balistică, pentru a se stabili exact traiectoriile tuturor proiectilelor trase.

Iacob a confirmat că din partea celor aflaţi în coafor la momentul atacului nu au existat tentative de a-l opri pe autor.

Procurorul a mai spus că atacul armat de luni este o premieră în România, nefiind vorba de un jaf, ci de un omor comis „cel mai probabil din gelozie”.

Protagonistul atacului armat de la coaforul din zona complexului Perla din Capitală, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, a fost acuzat în 2005, de ameninţare, insultă şi loviri sau alte violenţe, instanţele de judecată dispunând achitarea aceastuia la fond şi recurs.

Luni, în jurul orei 17.30, poliţistul a împuşcat opt persoane, din care două au fost ucise, una dintre acestea fiind soţia sa.