“Cineva iti poate zambi, insa zambetul sau poate fi fals”, spunea William Shakespeare. Ti s-a intamplat sa intalnesti persoane care sa para dragute la inceput, sa va imprieteniti, iar dupa un timp sa realizezi ca avea alte interese?

Da, exista astfel de persoane, care pretind a fi dragute la inceput, insa intentiile lor sunt cu totul altele. Din pacate, dureaza destul de mult timp, pana sa realizezi cat de mult rau ajung sa iti faca.

1. ARE GRIJa Sa itI FIE BINE/ ARE GRIJa Sa NU itI FIE BINE

Persoanele bine intentionate, se vor gandi mereu la binele celor din jur. Nu vor accepta niciodata ca cei dragi sa treaca prin momente grele si ii vor ajuta sa depaseasca orice problema.

Pe de alta parte, persoanele care doar pretind ca vor binele celor din jur, vor vorbi urat despre acele persoane, atunci cand nu sunt de fata si ii vor critica.

2. isI VaD DE TREABA LOR/ PRETIND Ca LE FAC PE PLAC CELOR DIN JUR

Persoanele sincere nu iau in calcul modul in care actiunile lor vor fi privite. Ei fac bine, doar pentru ca asa simt.

Persoanele false, fac lucruri doar pentru a impresiona, deoarece sunt interesati de propria imagine.

3. iN FAta/ PE LA SPATE

O persoana sincera iti va spune mereu in fata ceea ce crede, o persoana falsa va vorbi cu altii despre tine si nu va avea curajul sa te infrunte.

4. UMIL/ AROGANT

Persoanele sincere nu se mandresc cu rezultatele lor si nici nu simt nevoia sa demonstreeze ceva cuiva. Persoanele false sunt opusul lor. Ei vor sa iasa in evidenta cu orice pret.

5. LE PASa DE CEI DIN JUR/ LE PASa DOAR Sa FIE iN CENTRUL ATENtIEI

Persoanele sincere nu isi schimba comportamentul atunci cand ating gloria. Persoanele artificiale cauta sa se afirme, dupa care ii ignora pe cei care i-au ajutat.

6. ACtIUNI/CUVINTE

Persoanele sincere nu se rezuma doar la a promite, ei actioneaza spre binele celor din jur. Persoanele false rostesc doar cuvinte si promisiuni, pe care nu le vor indeplini niciodata.

7. ONESTITATE/ FALSITATE

Persoanele sincere cred cu tarie in onestitate si accepta atat complimentele, cat si criticile. Persoanele false nu vor mai vorbi cu tine daca ii critici sau te vor barfi cu prima ocazie.

8. TE SUStIN ORICE AR FI/ TE ABANDONEAZa CaND AI CEA MAI MARE NEVOIE DE EI

Persoanele sincere vor ramane mereu alaturi de tine, indiferent ce greseli ai face. Vor fi acolo sa te ridice, atunci cand cazi. Persoanele false vor da imediat bir cu fugitii.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.