Gregg Braden este omul care a zguduit planeta prin teoriile sale incredibile cu privire la vindecarea cancerului. Autorul american spune ca, ADN-ul este afectat de puterea colectiva a gandurilor, de sugestie si de rugaciune, iar prin acestea putem vindeca orice tip de boala, pana si cancerul.

Braden spune ca, emotiile si gandurile noastre creeaza un camp electromagnetic, o aura care se extinde pe o raza de un metru fata de corp. Nikola Tesla a precizat la un moment dat ca, intr-o zi oamenii vor produce curent electric cu ajutorul mintii. Asta inseamna ca gandurile noastre au o energie exceptional de puternica. Gandurile colective pot crea un camp electromagnetic deosebit de puternic si pot influenta mediul inconjurator.

Chinezii au dezvoltat o tehnica prin care sa reproduca artificial acest camp electromganetic, rezultatul acesteia fiind vindecarea a 3×2.5 cm din tumora in 3 minute.

Scopul final al acestor tehnici facute de chinezi este ca omul sa-si genereze singur prin emotii si sentimente propriul camp electromagnetic. Sentimentele si emotiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce cream in noi se transmite in mediu si obtinem inapoi exact ce este inlauntrul nostru.

„stiinta sustine cu tarie ca emotiile si credinta nu pot influenta boala si viata, dar pshio-oncologia sustine opusul. Ideile, sentimentele, senzatiile si credinta controleaza tot ceea ce se intampla inlauntrul nostru si in viata, in general,”adauga Gregg Braden, potrivit bzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.