Acasă Stirile zilei Olivia Steer vine cu o ipoteza halucinanta despre epidemia de rujeola! „Este...

Olivia Steer vine cu o ipoteza halucinanta despre epidemia de rujeola! „Este mai degraba vorba despre o infectie intraspitaliceasca”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Olivia Steer a vorbit in 11 aprilie 2017, in cadrul emisiunii „Se intampla acum”, moderata de Tudor Barbu, despre problema vaccinarii copiilor, in contextul in care in legea vaccinarii, pusa in dezbatere publica de ministrul sanatatii, Florian Bodog, apare propunerea ca parintii sa fie acuzati de rele tratamente daca nu isi vaccineaza copiii pana la 3 ani.

Jurnalista sustine ca se pune atat de mare accent pe vaccinarea copiilor pentru ca este vorba despre foarte multi bani la mijloc.

intrebata de ce se opune atat de ferm vaccinarii, Olivia Steer a raspuns: „Din principiu. Am terminat dreptul, stiu care sunt legile. Tot ce face Ministerul Sanatatii de cand ne ameninta cu aceasta lege a obligativitatii vaccinarii este un abuz. Este un abuz sa obligi pe cineva sa se vaccineze sau sa recurga la o procedura medicala impotriva vointei lui sau impotriva vointei parintilor. Este neconstitutional. (…) Constitutia spune ca nimeni nu te poate obliga sa te supui unei proceduri medicale fara sa iti dai acordul, consimtamantul informat”.

in ceea ce priveste epidemia de rujeola din Romania, Steer sustine ca nu exista nicio dovada ca micutii care au murit in ultimele luni au decedat de rujeola sau din alta cauza.

„A vazut cineva vreo dovada ca acesti copii au murit de rujeola? Avem buletine de la medicina legala care sa sustina aceste informatii? Nu am vazut. Acesti copii au murit in spital. stiind care este situatia din spitale, sunt foarte suspicioasa, cred ca este mai degraba vorba despre o infectie intraspitaliceasca sau este vorba de un malpraxis. Daca un copil este intr-o masina, pe strada, are rujeola, pojar si moare in accident de circulatie, Ministerul Sanatatii va spune ca a murit din cauza pojarului pentru ca avea virusul”, a spus Olivia Steer.

De asemenea, aceasta a subliniat ca o boala nu poate fi eradicata prin vaccin in conditiile in care in urma vaccinarii copii fac o forma de boala mai putin agresiva.

Un copil vaccinat impotriva rujeolei raspandeste apoi in populatie virusurile vii atenuate care i-au fost injectate (acel copil este astfel contagios)

„Imunologii invata inca de pe bancile Facultatii de Medicina ca virusurile atenuate care se gasesc in anumite vaccinuri (de exemplu trivaccinul ROR contine virusuri vii atenuate pentru rujeola, oreion si rubeola) isi pastreaza capacitatea de multiplicare in organismul celor injectati cu ele.

Mai mult chiar, imunologii invata inca din facultate faptul ca aceste virusuri vii atenuate care se gasesc in anumite vaccinuri administrate copiilor (de exemplu, virusul viu atenuat al rujeolei care se gaseste in trivaccinul ROR) se raspandesc in populatie.

Asadar, un copil vaccinat impotriva rujeolei raspandeste in populatie virusurile vii atenuate care i-au fost injectate (acel copil este astfel contagios). Iar cei care sunt contaminati cu aceste virusuri vii transmise de catre cei vaccinati trebuie sa faca fata acestor virusuri”, explica Olivia Steer, conform yogaesoteric.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos