Ochii mei sunt UMBROSI si MELANCOLICI. Ce politician roman a declarat asta?

Senatorul Varujan Vosganian a fost întrebat, joi, după şedinţa Senatului în care a fost respinsă cererea de începere a urmăririi penale împotriva sa, dacă a lăcrimat în plen la dezbaterea cererii Parchetului, el răspunzând: ”Ochii mei sunt aşa, umbroşi şi melancolici, de felul lor”.

”Am fost foarte emoţionat de gestul de solidaritate pe care l-au făcut foarte mulţi colegi faţă de mine, pentru că, într-o situaţie ingrată, în care contextul nu e favorabil unui gest curajos, iată că opţiunea senatorilor a fost, într-o mare majoritate, nu în favoarea mea, ci în sensul respectării demnităţii Senatului”, a continuat el.

Întrebat dacă a avut mir şi acatist la el, Varujan Vosganian a răspuns că în legătură cu chestiunile care ţin de natura intimă a fiecărei persoane se poate vorbi în altă parte.

Click pe aceeasi tema:  Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost ARESTATA in dosarul de coruptie de la ANRP!

”Pot să vă spun că foarte mulţi oameni pe care i-am cunoscut în viaţa mea s-au gândit la mine în aceste zile şi cred că asta m-a ajutat, într-un demers în care puţini îmi dădeau şanse”, a adăugat el.

Varujan Vosganian a mai susţinut că cercetarea trebuie clasată în maximum o lună. ”Potrivit codului de procedură penală, în maximum o lună, această cercetare trebuie clasată”, a declarat el la ieşirea din sala de şedinţă.

Întrebat dacă se aşteaptă ca DIICOT să retrimită această solicitare, el a răspuns ”Ce, suntem la Fraţii Jderi?”.

Potrivit senatorului PNL, odată cu acest vot din Senat se va face o separare clară între răspunderea politică şi răspunderea penală, iar membrii guvernului ar putea lua deciziile curajoase şi ferme de care este nevoie.

Click pe aceeasi tema:  Avertizare meteo! Cod Galben de ploi, ninsori si polei in aproape toata tara

În plenul Senatului, după anunţarea rezultatului votului senatorilor, Varujan Vosganian le-a mulţumit acestora.

”Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor care au crezut în mine şi îmi manifest speranţa ca acest moment să fie interpretat ca o victorie a democraţiei şi a demnităţii Parlamentului României şi să ofere o şansă tuturor de aşeza puterile statului pe echilibrul pe care îl dorim cu toţi”, a declarat el.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi „împotrivă”, 56 de voturi „pentru”, 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Sursa: Mediafax

spre