Fotograful Octav Dragan, care a realizat duminica seara o fotografie de sus cu tricolorul urias format de cei peste 50.000 de oameni din Piata Victoriei, acuza faptul ca fotografia sa a fost furata si i-a fost denaturat mesajul, dupa ce peste culorile tricolorului au fost trecute procentele obtinute de partide la alegerile parlamentare din luna decembrie – PSD – 45,47% (pe culoarea rosie), PNL 20,04% (pe culoarea galbena) si USR – 8,87% (pe culoarea albastra).

„ANUNT!!!! O adunatura de oameni din PSD si-au permis sa-mi fure fotografia cu tricolurul luminat si sa-i denatureze mesajul. Ce pot sa fac? Firea si-a sters postarea ceva mai devreme. Sunt prea multi!!!! HOTILOR!!!!!!!!!”, a scris fotograful Octav Dragan pe pagina sa de Facebook.

Fotografia a fost distribuita pe Facebook de Gabriela Firea, care a dat share unei postari a Florianei Jucan. „Protestatarii sunt onesti! Recunosc rezultatele alegerilor! PSD – 45,47%, PNL 20,04% si USR – 8,87%”, a scris Floriana Jucan pe reteaua de socializare, postarea fiind insotita de fotografie, scrie Hotnews.

Ulterior, postarea a disparut de pe contul Gabrielei Firea.