Acasă Utile Obiceiurile care te tin sarac! Vezi care este calea spre bogatie!

Obiceiurile care te tin sarac! Vezi care este calea spre bogatie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prosperitatea financiara putem spune ca a fost dintotdeauna motorul unei vieti linistite si un scut impotriva grijilor. Multi dintre noi suntem intr-o goana continua dupa bani. Dezvoltarea unei afaceri, vanarea unui loc de munca bine platit, strangerea de economii, toate aceste lucruri au un singur scop: Vrem sa avem bani!

Cu totii avem mai multe sau mai putine sanse de a ne imbogati. Aceste sanse sunt influentate extrem de mult si de modul tau de viata, de cat de responsabil si perseverent esti in drumul tau spre imbogatire. Businessinsder a realizat un material in care ne prezinta mai multe obiceiuri nepotrivite ce ne opresc din drumul nostru catre prosperitatea financiara.

Te concentrezi mai mult pe economisit decat pe facut bani!

Economisirea este cruciala pentru stabilirea unui echilibru financiar, dar daca iti doresti ca bugetul tau sa fie cat mai mare, conctreaza-te mult mai mult pe metodele de a castiga cat mai multi bani. Nu spune nimeni ca trebuie sa incetezi sa mai economisesti, insa distribuie-ti energia mai mult pe metodele prin care ai putea castiga mai multi bani.

Iti este frica sa investesti banii!

Nu risti, nu castigi! Te vei plafona in a face economii tot restul vietii? Una dintre cele mai profitabile cai de a face bani este aceea de a investi. Iti asumi un risc, dar cu cat investitia ta este mai bine pregatita, cu atat riscul de a pierde banii este mai mic. Dupa ce vei obtine primul profit in urma investitilor, nu te opri aici. Fa-ti un sistem in urma caruia sa ai o investitie continua.

Conform autorului best seller-ului ” I WiLL Teach You to Be Rich”, majoritatea milionarilor investesc 20% din veniturile pe care le au anual. Prosperitatea lor e calculata in functie de cat investesc anual, nu de cat castiga.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos