Acasă Stirile zilei Oana Pellea, despre ultima aparitie a Stelei Popescu in public: „Mi se...

Oana Pellea, despre ultima aparitie a Stelei Popescu in public: „Mi se pare incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo, in fata lor. Doamne, cat de nepasatori…Dumnezeu sa o odihneasca si pe noi sa ne ierte!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oana Pellea s-a declarat socata de faptul ca nimeni nu si-a dat seama, desi era evident, ca Stela Popescu avea nevoie de ajutor medical dupa ultima aparitie publica, in care a fost incoerenta, a scapat premiul din mana şi a avut o privire pierduta.

Cu doar doua zile inainte sa moara, Stela Popescu a fost prezenta la o gala in cadrul careia a urcat pe scena pentru a-i fi inmanat premiul pentru intreaga cariera. Starea ei de sanatate era vizibil degradata. Actrita a avut un discurs incoerent şi ciudat, dar nimeni din sala nu a parut sa sesiseze ca se intampla ceva cu Stela Popescu.

Oana Pellea a vazut si ea ultima aparitie a regretatei actrite si s-a declarat absolut uimita ca oamenii nu şi-au dat seama ca Stela Popescu avea probleme de sanatate.

„Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori. Stela s a retras, s a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor ..Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii…Cu toata incoerenta, Stela a spus ca e zapacita, ca mai bine nu venea decat sa fie vazuta in halul asta, ca nu stie nici cu ce s a imbracat…Stela a spus…nimeni nu a ascultat o cu atentie…pentru ca nu ne mai vedem, ascultam, respectam demult unii pe altii”, a scris pe Facebook Oana Pellea.

Ulterior internautii au inceput sa-i adreseze injurii Oanei Pellea.

„Si n au intarziat injuraturile la adresa mea. Injuati ma. M am obisnuit sa fiu injurata doar pentru ca indraznesc sa spun ce gandesc.! Dar nu de mine e vorba.A murit o mare actrita sub ochii nostri si nu ne am dat seama. Dumnezeu sa o odihneasca si pe noi sa ne ierte!”, a conchis actrita.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos