Acasă Stirile zilei Oana Pellea a ajuns la capatul rabdarii! „Strigam de atata amar de...

Oana Pellea a ajuns la capatul rabdarii! „Strigam de atata amar de vreme la niste ziduri! Nu ne asculta nimeni! Nu tine nimeni cont de noi!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actrita Oana Pellea s-a aflat si ea printre miile de protestatari care au marsaluit, duminica seara, prin Bucuresti. Ea a tinut sa evidentieze ca „Nu a venit niciodata nimeni la noi in strada sa ne intrebe ce doleante avem”.

„Am fost din nou in strada impreuna cu 20000 de oameni. Am strigat: ‘Vrem Justitie-Nu Coruptie!’. Am fost fata in fata cu zidurile Guvernului si Parlamentului….din nou… Strigam de atata amar de vreme la niste ziduri! Nu ne asculta nimeni! Nu tine nimeni cont de noi! Nu a venit niciodata nimeni la noi in strada sa ne intrebe ce doleante avem.

Strigam si la zidurile blocurilor de atata amar de vreme: ‘Daca va pasa-Iesiti din casa!’. Iar o parte din Romanie se uita de dupa perdea sau sustine ‘Strada’ din balcon….asteptand sa vada cum se inclina balanta…incotro bate vantul, exista insa si o Romanie curajoasa, responsabila si demna…. Concluzie: am fost alaturi de 20000 de oameni demni si cinstiti ce au strigat cu toata puterea: ‘Nu vrem sa fim o natie de hoti’!

Pacat pentru cei ce nu au fost cu noi in strada…a fost o luna superba peste Bucuresti. Va urma…”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Peste 20.000 de oameni au iesit, duminica, in strada pentru a protesta fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Multimea a scandat mesaje precum ”Nu vrem sa fim o natie de hoti”, „Justitie, nu coruptie!, „Jos Guvernul!”, dar si “Mai am un singur dor, Dragnea scriitor!” “Tudorel, demisia!” „Liviu, noi iti dam hartie, „pix” gasesti la puscarie”. Alti 10.000 de protestatari s-au aflat in strada in multe alte orase din Romania.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos