Cap Limpede

Sanatate

O tanara de 20 de ani din Vaslui, cea mai tanara victima a COVID-19 din Romania!

O fata de 20 de ani din judetul Vaslui, care si-a pierdut viata vineri, este cea mai tanara victima a epidemiei din Romania. Potrivit datelor anuntate de Grupul de Comunicare Strategica, tanara venise din Anglia, iar din carantina a fost internata direct in spital.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, tanara a fost internata in data de 9 aprilie in Spitalul Birlad, iar in 16 aprilie a fost transferata in Clinica Boli Infectioase din Iasi.

Proba i-a fost recoltata in data de 10 aprilie, iar o zi mai tarziu a fost confirmata infectia cu coronavirus. Tanara suferea de obezitate de gradul II, hipertensiune arteriala si avea probleme psihice.

GCS a raportat vineri 27 de noi decese cauzate de coronavirus. Bilantul total al mortilor a ajuns astfel la 744.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-105307").on("click", function(){ $(".com-click-id-105307").show(); $(".disqus-thread-105307").show(); $(".com-but-105307").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});