Doamna Florentina Morcov a avut parte de un accident pe cand avea numai 12 ani. Femeia a cazut dintr-un prun si nu stie de ce si in ce fel aceasta cazatura a determinat comunicarea dintre vii si morti si invers.

Florentina din Cioroiasi, judetul Dolj, a devenit femeia care vorbeste cu mortii. Minunea a venit si cu o nenorocire la pachet: un defect de vorbire care o impiedica sa spuna foarte clar ce zic decedatii. Interlocutorul mai mult ghiceste ce vrea ea sa spuna.

Florentinei i s-a dus, acum multi ani, vestea si amatorii de spiritism rural dau buzna peste ea sa-i descoase pe morti, de una, de alta, dar mai ales daca nu cumva au ascuns niste bani pe undeva.

Transa in care cade Florentina se desfasoara intr-o bucatarie normala, in plina zi. Niciun alt fel de manifestari nu insotesc infricosatorul fenomen. Doamna Morcov, pur si simplu se tranteste in pat si parca motaie, plutind intre lumi, cu fesul pe ochi. Iar mortii sunt folositi pe post de detectivi. De la ei afla oltenii cine si ce a mai furat din sat.

Conexiunea cu lumea umbrelor se face, surprinzator, prin degetul mic al doamnei Morcov.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.