Acasă Special Opinii O romanca cere pedeapsa aspra pentru Romania intr-o scrisoare adresata cancelarului Angela...

O romanca cere pedeapsa aspra pentru Romania intr-o scrisoare adresata cancelarului Angela Merkel!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O romanca, stabilita in Germania, i-a scris cancelarului german Angela Merkel o scrisoare deschisa prin care ii cere sa pedepseasca Romania pentru ca a refuzat cotele obligatorii pentru refugiati. Romanca se numeste Monica Krueger si a postat acest mesaj pe pagina personala a unei retele de socializare, pe care o semneaza „Iobagii de pe mosia zapciului Culaie”, noteaza infoalert.ro.

 

„In atentia doamnei academician doctor inginer, cancelar de renume mondial, politician ilustru, Angela Merkel, mama noastra calda si iubitoare…”

„Doamna cancelar Angela, noi, copiii dumneavostra din Romania, vrem sa va spunem ca nu am fost deloc cuminti, am refuzat cotele obligatorii de refugiati, si, ca atare, cerem sa fim aspru pedepsiti.

Stim ca dumneavoastra ne iubiti si mai degraba ne-ati dojeni cu vorba buna si cu privirea calina a Mariei Voastre, dar insistam sa primim si suplicii mai consistente, pentru ca altfel nu ne vom baga niciodata mintile in cap si nu vom inceta sa facem de ris nobilele idealuri ale europenismului.

Va rugam, Alteta, puneti-ne exemplar la punct si taiati-ne fondurile europene. O asemenea lovitura efectiv ne-ar nauci, pentru ca nu ar mai putea politicienii nostri corupti sa faca stadioane in panta, drumuri care nu duc nicaieri si telegondole falimentare prin orase.

Insistam, Gratia Voastra, nu mai reactivati niciodata spatiul Schengen, ca sa nu ne primiti in veci acolo si sa ne torturati in felul asta groaznic, din moment ce nu vom mai putea sa fim patrunsi pina in maduva oaselor de globalizarea cea binefacatoare.

Taiati exporturile germane in Romania, pentru ca niste netrebnici de ne-europenizati ca noi nu merita sa deguste nectarul lui ”das cascaval”, nici sa se infrupte din mierea ”das cirnati” nemtesti si ”das bere” teutona. Sublima economie germana nu trebuie sa fie maculata prin suportul oferit de niste consumatori barbari si ne-educati precum romanii!

Incetati, va rugam smeriti, sa ne mai ajutati si sa va jertfiti puterea de munca incercind sa ii convingeti pe guvernantii de la Bucuresti sa nu reduca TVA-ul: ne meritam soarta cu virf si indesat, niste igoranti ca noi nu merita altceva decit sa ajunga si ei ca grecii.

Pedepsiti-ne, Maria Voastra, loviti-ne si luati de pe capul nostru mina binefacatoare a organismelor financiare internationale, pentru ca un popor atit de ignorant ca al nostru pur si simplu iroseste in van izvorul nesecat de cunostinte economice, sociale si politice ale corifeilor de la F.M.I., Banca Mondiala si Comisia Europeana!

Supuneti-ne, binefacatoarea noastra, calvarului de a alunga investitorii straini din tara noastra. Aproape ca nu vom putea trai cu rusinea sa nu privatizam si ce a mai ramas neprivatizat in Romania!

Mai mult decit atit: va imploram in genunchi sa nu ne primiti in veci in zona euro si sa ne pedepsiti in felul acesta pina peste capacitatea noastra de a suporta, pentru ca nu vom avea ocazia sa cunoastem vreodata calea dreapta si aducatoare de imense satisfactii spirituale a austeritatii in forma ei cea mai avansata.

In incheiere, dorim sa va multumim sincer pentru viziunea infinita si pentru atentia cu care v-ati aplecat faptura asupra nevoilor si necazurilor noastre, avind grija ca, in locul vechilului betivan si violent de Basescu, sa puneti in fruntea noastra un zapciu arian si superior, asa, ca dumneavoastra.

Semnam, cu dragoste si recunostinta vesnice,

Iobagii de pe mosia zapciului Culaie.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDezvaluirile periculoase ale unui medic sirian stabilit in Romania!
Articolul următorCombinatia universala in regiunea Tibetului care poate ajuta in mentinerea sanatatii!