Acasă Timp liber Cultura O noua TELEVIZIUNE de FILME s-a lansat in Romania!

O noua TELEVIZIUNE de FILME s-a lansat in Romania!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O noua televiziune de filme s-a lansat in Romania, Paramount Channel fiind disponibila in grila platformei de satelit Digi, dar si a unor alti operatori de cablu mici.

Paramount Channel este detinuta de compania Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc., care opereaza la nivel international si televiziunile MTV, Nickelodeon VH1 si Comedy Central Extra.

Televiziunea Paramount Channel a fost lansata la nivel international in anul 2012, in Spania. In 2013, Paramount Channel s-a lansat in Franta, iar, in prima parte a acestui an, televiziunea a inceput sa emita si in Rusia si Ungaria, potrivit hollywoodreporter.com.

Viacom si RCS&RDS nu au comunicat oficial lansarea Paramount Channel in grila Digi, platforma DTH (Direct to Home) a RCS.

Insa, potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe contul de Facebook al RCS&RDS, Paramount Channel a intrat, miercuri, in grila platformei de satelit Digi, urmand ca de la 1 iunie televiziunea sa fie lansata si in grila de cablu digital a RCS&RDS.

Surse din piata media au declarat ca, recent, televiziunea Paramount Channel s-a lansat si in grilele altor doi operatori mici de cablu din Romania.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos