Acasă Stirile zilei O intarziere de cateva minute le-a salvat viata! Cine sunt sotii care...

O intarziere de cateva minute le-a salvat viata! Cine sunt sotii care au pierdut avionul Malaysia Airlines doborat in Ucraina!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Doi soti din Marea Britanie au fost salvati de soarta printr-o intarziere de cateva minute, fapt care i-a facut sa nu se mai poata imbarca in avionul prabusit in Ucraina.

Sotii Izzy, Barry Sim si copilul acestora nu au putut urca la bordul avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines prabusit in Ucraina pentru ca nu mai erau suficiente locuri, astfel ca au fost transferati la o cursa KLM.

Intrebat cum s-a simtit cand a aflat ca avionul s-a prabusit, Barry Sim a declarat:

„Mi s-a facut rau. Pulsul mi-a crescut”.

„Am fost socata cand am aflat, nu stiam ce sa fac, mi s-a facut rau, fizic, am plans. Cred ca sineva a vegheat asupra noastra si nu ne-a lasat sa urcam in avion. Simt ca mi s-a acordat o a doua sansa, sunt fericita ca imi pot vedea familia din nou”, a spus Izzy Sim, de origine asiatica, citata de publicatia Daily Telegraph.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii prorusi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de persoane. Nu exista supravietuitori.

Sursa: mediafax.ro