Cap Limpede

Multimedia

O fetita adorabila de abia stalceste cateva cuvinte la telefon cu tatal ei! VIDEO

De abia stalceste doua cuvinte, dar aceasta fetita vrea sa poarte o conversatie la telefon cu tatal ei orice ar fi.

E secolul vitezei, iar tehnologia nu numai ca i-a acaparat pe adulti, dar i-a captivat chiar si pe cei mai mici dintre noi. Fetita din clipul de mai jos a facut senzatie pe internet! Nu pare sa aiba mai mult de un anisor, dar cu toate astea este la curent cu ceea ce inseamna tehnologie.

 

Vezi VIDEO AICI!

Stie ca daca isi pune la ureche aceasta jucarie pe care adultii o numesc telefon, cineva o aude si o asculta cu mult interes. Priviti ce conversatie a incercat sa poarte cu tatal ei.

Sursa: kanald.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-63634").on("click", function(){ $(".com-click-id-63634").show(); $(".disqus-thread-63634").show(); $(".com-but-63634").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});