Acasă Stirile zilei O cersetoare romanca din Paris a primit UN MILION DE DOLARI de...

O cersetoare romanca din Paris a primit UN MILION DE DOLARI de la un miliardar din Qatar! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Abdel Wassim El Whani este un miliardar din Qatar care iubeste sa-si arate bogatia oferind cadouri extravagante, luna trecuta oferindu-i unei cersetoare de origine romana un milion de euro.

Abdel Wassim El Whani a devenit celebru luna trecuta, cand a aparut un videoclip pe YouTube, in care acesta arata cum ii ofera 1 milion de euro unei femei fara adapost de origine romana. Mai tarziu a aparut un videoclip in care el cumpara mai multe telefoane iPhone 5 si le arunca la gunoi. Un alt film recent il arata pe Whani oferind un Lamborghini unor tineri pe care tocmai i-a intalnit, potrivit businessinsider.com.

Aceste videoclipuri au fost vizualizate in total de aproape 2 milioane de ori, iar Whani a devenit un fel de celebritate. Si oamenii sunt disperati sa-i intre in gratii.

Dar cine este mai exact Whani? Videoclipurile sunt produse de catre compania de productie JisaMedia care sustine ca Whani este „un miliardar din Qatar, care a decis sa distribuie averea imensa strainilor care au nevoie”.

France 24 au facut unele investigatii si au vorbit cu un oficial qatarez care spune ca nu recunoaste numele sau fata lui Whani. Una dintre banuieli este ca totul nu este decat o farsa pentru publicitate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos